Å spille golf innebarer å vare medlem i en golfklubb

Det er en stor ulempe, i mine øyne, med å være glad i å spille golf, medlemskap. Reglene rundt dette er blitt noe løsere de siste årene, men fremdeles er det strenge krav om medlemskap.
Jeg tilhører Sunnmøre golfklubb som ikke har de strengeste reglene. Likefult. gå til nettsiden: les mer om medlemskap her eller klikk på linken  . Det er en del krav og forventinger til golfspillere.

Akurrat dyrt o spille golf!

Jeg forstår det på en måte. For det er dyrt å vedlikeholde gressplenen og det er mye utgifter når man skal drive en golfbane. Så å ha uerfarne golfere løpende rundt og slå noen slag her og der, er ikke alltid like heldig.
På den annen side, hvis man skal ha flere til å bli interessert og ikke minst, være villig til å etter hvert begynne å betale mer for å spille, så må man ha en større og bredere rekrutering. Golf har fremdeles et rykte på seg til å være en overklasse sport og ikke minst, en sport som krever at man har en god økonomi. Så en lavere terskel for å være medlem i en golfklubb er nødvendig for å sikre god nok rekrutering.

En uforglemmelig bursdagsfeiring

Jeg er nå engang blitt så gammel at bursdager ikke lenger er feiring med ballonger og kaker, men heller en rolig sammenkomst med nærmeste familie. Til nød litt kaffe og en kake. Derfor er det ekstra morsomt når mann og barn går sammen for å gjøre litt ekstra stas på bursdagen. I år fikk jeg både reise, hotell og billetter til Fagerborgrevyen!

Innsjekking på hotell

Feiringen begynner med innsjekking på hotell og selvsagt shopping! Er man i hovedstaden så er shopping et must! I alle fall for meg! Det er noe eget med å gå å titte i vinduene i storbyen enn i vår lille by på landet. I tillegg blir det spesielt å skulle ha en handletur sammen med mine voksne døtre. Heldigvis synes min mann det bare er greit å ha litt tid for seg selv, uten å måtte traske etter damer inn og ut av butikker! På kvelden er det på tide å glede seg over min niese i Fagerborgrevyen, http://www.fagerborgrevyen.com. Revyen får alltid fantastiske anmeldelser og jeg har bare hørt godord om årets forestilling!

Dagen etter blir det selvsagt litt sightseeing. Man jo være litt turist også før min mann har lovet meg en romantisk middag på kvelden. Så det er godt å bli 29 (plus 21)!