En uforglemmelig bursdagsfeiring

Jeg er nå engang blitt så gammel at bursdager ikke lenger er feiring med ballonger og kaker, men heller en rolig sammenkomst med nærmeste familie. Til nød litt kaffe og en kake. Derfor er det ekstra morsomt når mann og barn går sammen for å gjøre litt ekstra stas på bursdagen. I år fikk jeg både reise, hotell og billetter til Fagerborgrevyen!

Innsjekking på hotell

Feiringen begynner med innsjekking på hotell og selvsagt shopping! Er man i hovedstaden så er shopping et must! I alle fall for meg! Det er noe eget med å gå å titte i vinduene i storbyen enn i vår lille by på landet. I tillegg blir det spesielt å skulle ha en handletur sammen med mine voksne døtre. Heldigvis synes min mann det bare er greit å ha litt tid for seg selv, uten å måtte traske etter damer inn og ut av butikker! På kvelden er det på tide å glede seg over min niese i Fagerborgrevyen, http://www.fagerborgrevyen.com. Revyen får alltid fantastiske anmeldelser og jeg har bare hørt godord om årets forestilling!

Dagen etter blir det selvsagt litt sightseeing. Man jo være litt turist også før min mann har lovet meg en romantisk middag på kvelden. Så det er godt å bli 29 (plus 21)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>