Å spille golf innebarer å vare medlem i en golfklubb

Det er en stor ulempe, i mine øyne, med å være glad i å spille golf, medlemskap. Reglene rundt dette er blitt noe løsere de siste årene, men fremdeles er det strenge krav om medlemskap.
Jeg tilhører Sunnmøre golfklubb som ikke har de strengeste reglene. Likefult. gå til nettsiden: les mer om medlemskap her eller klikk på linken  . Det er en del krav og forventinger til golfspillere.

Akurrat dyrt o spille golf!

Jeg forstår det på en måte. For det er dyrt å vedlikeholde gressplenen og det er mye utgifter når man skal drive en golfbane. Så å ha uerfarne golfere løpende rundt og slå noen slag her og der, er ikke alltid like heldig.
På den annen side, hvis man skal ha flere til å bli interessert og ikke minst, være villig til å etter hvert begynne å betale mer for å spille, så må man ha en større og bredere rekrutering. Golf har fremdeles et rykte på seg til å være en overklasse sport og ikke minst, en sport som krever at man har en god økonomi. Så en lavere terskel for å være medlem i en golfklubb er nødvendig for å sikre god nok rekrutering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>