Mye sponsing på nett og tv

Det er overraskende hvor mange nettsider som har en: våre sponsorer avdeling. Det er selvsagt dyrt å være på nett i dag og ikke minst, det er dyrt å skulle drive en mindre bedrift. Slik sett representerer sponsorer en kjærkommen ekstra inntekt, uten ekstra innsats. Det er på mange måter det samme som å skulle få betalt for å ha reklame for andre bedrifter på firma bilen eller annet. Så konseptet er ikke nytt.

Det som kanskje er noe overraskende er hvor mange forskjellige selskaper som nå kan tiltrekke seg sponsorer. Selskaper som ikke før hadde mulighet til å få større, kanskje nasjonale sponsorer, kan få mulighetene til dette på nett. Grunnen er enkel; på nett er det viktig å være sponsor på mange nettsider for å få gode resultater. Dermed er det mulig for selskaper som geografisk sett er lokalisert i utkanten av de store byene å tiltrekke seg nasjonale sponsorer.

Et annet viktig poeng er at mange av sponsorene også tilbyr tjenester som er geografisk uavhengige. Dermed behøver man ikke å ta hensyn til geografisk beliggenhet slik som man gjorde før. Dette åpner for flere inntektsmuligheter for stiftelser og mindre bedrifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>