En våt festivalsommer

Det er synd at festivaler er så væravhengig. Dårlig vær kan ødelegge opplevelsen fullstendig, men samtidig er det noe eget med å stå ute under en åpen himmel og høre på god musikk. Vi har i mange år fulgt http://www.kvinesdalrockfestival.no/ og det er tydelig at værforhold nå begynner å påvirke organiseringen av denne og andre festivaler. Mange av deltakerne bor nå på hotell, i campingvogn eller i hytter. Grunnen er enkel, det blir litt for vått å ligge i telt. Alt blir vått og det er ubehagelig.

 

I tillegg er mange av oss blitt for vant til å ha det komfortabelt. Vi er vant til å kunne dusje når vi vil og ikke minst, dusje i varmt vann. Folk er heller ikke vant til å skulle fryse, eller sitte i kalde og våte klær. Så selv om man vil ha den unike stemningen som man kun finner på en festival, så er det mange som kvier seg for alt annet som følger med. Spesielt våte klær og det å fryse om natten. Heldigvis er det flere og flere festivaler som nå tilbyr både rimelige overnattingsløsninger i form av teltplasser og dyrere løsninger i form av hotellrom og hytter. Så selv om det blir en våt festivalsommer, så kan man være tørr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>